Men den måste ladda, så jag får göra något vettigt undertiden. Jag har redan sytt en hatt, stöpt ett rep och fyllt en fock. Nu är det bara dags att dansa lite. Sen är kameran full-laddad. . PS. Glöm inte att lyssna på nya låten: In your command. Finns i mitt förra inlägg.

Kommentarer
Postat av: cille

KUL INLÄGG.FÖLÅT FÖR DET SOM HÄNDE IGÅR JAG MÅR DÅLIGT AV DET. KUL MED EN KAMER

HA DET GOTT

2011-04-28 @ 14:45:08
Postat av: Pia

Glömma att lyssna på den nya låten In your command? Hur i hela friden skulle man kunna göra det, "spela igen"-knappen går ju het på den! xD

2011-04-28 @ 16:06:42
URL: http://xmoonlightshadowx.blogg.se/
Postat av: Anna

HAHAHAHAHAA daniel jag dör för han som dansar! HAHA! jätte gulligt ju. "and do the cha cha, let's do the cha cha!" haha han ser ut att ha roligt iaf :'D ja det är EXAKT jag gör på mina lektioner, haha. ne okej. Men vi har lika kul iaf ;) haha!



gött med en ny kamera, och du behöver inte oroa dig för att jag inte lyssnat, hahaha trycker på play hela tiden, non stop. BARA DEN LÅTEN. haha.. finns ingen bättre ;) fast du vet ju hur jag är, MISSAR INGET MED DIG he he (A) kramar!

2011-04-28 @ 17:56:46
URL: http://liifeofannaa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hahahahah!!!!Schyssta moves!! ;)Kul mä ny kamera :D

o låten behöver du inte oroa dej över haha lyssnar på den hela tiden nu :) Kram Nathalie

2011-04-28 @ 20:36:04
Postat av: Gisela isgren

hej hej daniel vännen läget med dej ikväll då? det är bra med mig. hoppas att du har haft en bra dag i detta fina väder som vi har haft i dagarna nu. vad kul för dig att du har köpt ny kamra idag vännen. alltid lika kul att få se bilder på dig här på bloggen sötnos vännen min. idag har jag shoppat en massa kläder och ett par skor när jag var i stan med mamma här i landskrona där vi bor och sånt. och sen har vi gått en lång promenad med vår hund Raya. och sen har jag varit på min kick boxnings träning idag innan ikväll då asså så nu är man trött och seg i kroppen. så nu blir det sängen vännen. ha en bra dag imorgon och en härlig och bra och mysig helg med daniel. kramar din finaste fan och din nära vän mig Gisela tack för adden på facebook igen som du skickade till mig. adda mig gärna på den andra med på idol-daniel norberg med så blir jag glad. kramar älskar dig min största finaste fan.

2011-04-29 @ 00:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0