Två bröder i radio - Låtsasfabriken

Imorgon Söndag klockan 16:03 på P3 så börjar äventyret. Följ med när Purjo och Allan redo raporterar från Valborg i Klafsnäs. Allt kommer hända, körer kommer sjunga, historiker berättar, stand up-tävlingar hålls.
MISSA INTE DETTA!
.
/ Daniel och Emil Norberg
.
Titta här på länken:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3389&artikel=4475941

:)

Sony Alpha 55 - Full HD

Idag har det varit en riktigt fin dag!
.
Den började med att jag snabbt gled ner till torget i Uddevalla för att få sålt min Sony Ericsson X10 mini pro. Fröken kund stod där och väntade, och bara någon minut senare var den borta - Och jag var ett bekymmer mindre.
Senare tog jag bussen till Torp (Köpcentrumet i stan här). Ni hängivna läsare vet säkert att jag har funderat på en kamera. Idag blev det verklighet, och jag köpte en superfin kamera som jag förhoppningsvis kommer använda mycket i sommar.
.
Den är mycket bättre än vad jag är på att filma och ta kort. Men jag lever i nuet, och köper en riktigt bra kamera. Då kanske det är svårare att tröttna! :)
.
Jag kånkade med mina påsar igenom skogen upp till mig, efter mitt snabba besök på köpcentr....at(?) och var redo att sätta ihop allt och gå ut för att filma. Men.... Jag var tvungen att repa först innan jag kunde förlusta mig på min nya inköp. Jag hade nämligen en lite trevlig SPELNING ikväll.
.
Spontant och käckt satt jag nere på ett av stans finaste caféer och drog av några låtar. Inga högtalare, inga pappar - utan bara spontant och trevligt. Det var riktigt mysig stämning.
.
Efter spelningen kikade jag runt lite på stan, och träffade en massa sköna folk som ville ta kort och ha autografer! :)  Det är alltid roligt när folk kommer fram. :D
.
Träffade en kille i stan också som kom med lite intressanta förslag. Vi får se hur det blir!
.
Här är ett par bilder jag tog idag. Jag gillar kameran, men det här är snabbt tagna bilder för att se hur den fungerade.
.
.
Framför allt är det en fantastisk filmkamera. Jag måste bara lära mig att få in filmerna till datorn....  host*

Köpt ny kamera....

Men den måste ladda, så jag får göra något vettigt undertiden. Jag har redan sytt en hatt, stöpt ett rep och fyllt en fock. Nu är det bara dags att dansa lite. Sen är kameran full-laddad. . PS. Glöm inte att lyssna på nya låten: In your command. Finns i mitt förra inlägg.

Ny låt - In your command (HELA)


Intro

.

Vers:

Stay right where you are.

.

(and tell me are)

We okay so far

.

Pickup: My ships are in your command and,

.

Brygga;

The night, is lit by the moon.

And all the colours of your room

Weigh on me now

.

Ref:

The stars align before you and,

The suns reach out their beams to stand beside you.

If your whole world lost all it's light.

Could I believe you'd let me fight to guide you.

.

When, my dear, will you decide?

.

Vers 2:

I'm afraid I've seen

.

(the things that could)

make a man believe

.

Pickup: I feel the winds lead me on, but

.

Brygga:

The night, is lit by the moon.

And all the colours of your room

Weigh on me now

.

Ref:

The stars align before you and,

The suns reach out their beams to stand beside you.

If your heart was set for higher ground

Could I believe I'd be the one to guide you, when

.

The stars align before you and,

The suns reach out their beams to stand beside you.

And if your whole world lost all it´s might

Could I believe I´d fight, to guide you

.

When, my dear, will you decide?

.

Stay right where you are.

(and tell me are)

We okay so far


Båtar, bilder och lite.... annat!

Här sitter jag på rummet, helt slut efter en dag,
Som varit full av äventyr av alla tänka slag!
först fika jag med Adde, Sen fika jag igen,
Sen köpte jag två korvar å en dryck för 20 spänn.
.
Sen gled jag till museet och kika lite glatt
när Alex, han jag skriver med, där spelade och satt,
så käckt uppå en pall, Och efter det så gick jag hem.
Och nu så är jag hemma, och sitter lätt i kläm,
.
....... Ja, slutet var väl inget jag skulle printa ut i 40 000 ex... men i övrigt var väl dikten Ok?... eller?..inte... ok.
.
.
Så här såg jag i alla fall ut idag när jag gjorde alla dessa galna upptåg. Jag önskar jag kunde skriva exakt var jag köpt min halvdanna kläder - och vilket märke det är på dem - men det kan jag inte. Så jag ljuger ihop något helt enkelt:
.
Kavajen är från Konnys Kavajer i Kranby och är av märket Konnyleja. Ca. pris: 699 kr.
Linnet är en Linne från Plack-Pontus Plagg i Penningby, och är av det slitstarka materialet Gran. Märket heter Mats och den köptes för ca. 20 spänn.
.
.
I förrgår var jag och min gode vän Andreas ute på en långpromenad (Det var därifrån som jag fick bilderna till föra inlägget. Missade nu svaren på frågestunden så kolla in förra inlägget btw! ).
När vi var ute och gick så kom vi tänka på hur gött det hade varit att ha en en egen båt. En båt som man har hhelt själva, som man kan göra iordning till sin egen och som man kan ha i Smögen i sommar. När vi kom hem slirade vi in på blocket och tittade runt lite. Vi ville gärna ha en som man kunde sova i - Och vi hittade en hel del olika varianter. Den som dock föll oss bäst i smaken var modellen Stortriss med kojplatser. Vi tänkte inte mer på det och gick hem och la oss.
.
Dagen efter gick jag hem till Andreas. Vi kollade snabbt igenom Blocket igen och hittade precis en sådan båt vi hade spånat på - i UDDEVALLA som PRECIIIIS hade sänkts i pris. Vi tänkte: Ska vi ringa? Dt skadar ju inte?
Sagt och gjort. Vi ringde, vi åkte dit, vi grubblade - Och vi KÖPTE DEN!
.
haha! Så sjukt snabbt gick det. Nu är vi båtägare - och vi kan inte ens segla. Haha! Men det löser sig. Ibland tror jag bara att man ska göra det man tänker. Att vi ska vara mer spontana än vad vi är. Har ni sett Yes Man så rekom menderar jag den varmt. Den handlar om att man bara får säga JA till alla frågor eller uppmaningar man får. Det är en galet inspirerande film.
.
Nu har i alla fall jag en båt som vi ska göra segelduglig, och det hade vi inte i förrgår. SKOJ och spännande. Jag längtar tills vi lättar ankar och seglar upp den till Smögen. Vilket äventyr.
.
(en likadan som på bilden)
.
TACK för dagens lilla trevliga inlägg. I veckan släpps en av mina och Alex låtar. HÅLL I EEEEEEEER!
.
/ Daniel Norberg
"En av Världens bästa båtägare"

Svar på frågoraaa!

Skulle du tänka dig ställa upp i melodifestivalen?

Det skulle jag absolut kunna tänkte mig. Jag har faktiskt sökt in två gånger - och båda gångerna genom skivbolaget Warner Music (Madonna bl.a. :) )
Ni kanske har sett en video med mig och min vän Johanna när vi sjunger OM du lämnade mig nu. Det var via den filmen som vi fick kontakt med bolaget. Första året (2009) sökte vi in med en låt som artisten Maia Hirasawa hade skrivit. Här är hon: http://www.youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs
Andra året (2010) sökte jag och Johanna in med en låt som Måns Zelmerlöw hade skrivit perfekt för oss. Ingen av låtarna kom med tyvärr.

Om du fick välja att åka var som helst i världen , vart skulle du åka då?

Jadu, Vart skall jag åka då? Jag har faktiskt en kusin i Brasilien som är lika gammal som mig. Det hade varit roligt att få komma dit för att träffa henne. Hon är tydligen Dj där. :)
Vilken är din absoluta favorit bok?

Böcker är bra, men jag läser helst faktaböcker faktiskt. Det låter lite torftigt, men jag gillar när man kan lära sig något. Några goa exempel på sådana är 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik wikingsson - Eller Henrik Fexeus böcker.
(vår i Uddevalla)
Har du någon gång vart kär i en kändis när du var mindre? eller du kanske är?

Hm.... Nej, faktiskt inte. men börjar jag väl gilla t.ex. ett band eller någon annan typ av offentlig person som gör någonting så följer jag dem slaviskt under den perioden. Nu följer jag t.ex. En kille som heter Ray William Johnson på Youtube och har sett ALLA hans filmer. Det samma gäller Galenskaparna, eller Alla Filip och Fredriks grejer. Fråga mig något om dessa tre gäng så kan jag förmodligen (och förhoppningsvis) en hel del! :)

Vad är de 3 konstigaste sakerna ett fan har gett dig?
Ett kilo socker, En byrå och en hörnsten.

vem från Idol har du mest kontakt med nu?
Vi skriver med varandra lite hela tiden, men jag och Minnah är rätt goa vänner. Iaf från min sida, haha! Hon ringde idag t.ex.

Hur snygg tycker du att Minnah är på en skala?
haha! .... :D Lugn nu!
(något man inte lär sig på en 5årig bibliotikarieutbildning är i alla fall hur man designar skyltar)

när får vi höra alla låtar som du har hållit på med? :)
En släpps i veckan...... ;)

Vad gjorde du innan Idol?
Jag gjorde en hel del grejer innan Idol, men bl.a. så jobbade jag som... mattrullare. Det har snart ingen gått miste om. Annars gick jag musiklinjen, skuttade runt i Uddevalla och njöt av vattnet och skogen.

Om du fick ta med dig vem som helst till en öde ö, vem skulle det vara då? :)
haha, Jag minns att jag och mina vänner ofta pratade om det förr. Jag var nära vän med en kille som heter Christian - Och vi sa ofta att vi skulle välja varandra om vi skulle (varför vi nu skulle bli det? :D ) bli strandsatta på en öde ö. Argumentet var att vi tyckte att vi kunde bygga bra kojor att sova i. Men vänta nu....... Hur ska vi fixa mat?   Haha! Det tänkte vi aldrig på.

Vilket/Vilka band/artister träffar dig rakt i hjärtat?
Håkan Hellström och Beatles! Raaaakt i <3
(jag vet inte vad som skulle kunna hända för att jag skulle bli sur i ett sånt här landskap! :) )

Tror du att du kommer vilja bo i Sverige som permanent eller drömmer du om att bosätta dig i något annat land?

Alltså, jag vet inte! Jag gillar verkligen Sverige. Just den här tiden på året är dessutom det absolut bästa jag vet (efter hösten). När jag går i skogen nu så mår jag riktigt sjukt bra. Det vet jag inte om jag skulle känna någon annanstans. Men jag reser mer än gärna iväg och upptäcker världen. Jag har faktiskt inte sett något större av den. Jag har varit i Norge, Borås och Thailand. Så det finns en del att se. Men.... Jag gillar Sverige! :)

Vilken är den maximalt underliga fråga du själv kan komma på att ställa till någon du inte känner?

Hej, Vem är jag?

Vad är det bästa minnet från idol?

När vi sjöng All i Need is you tillsammas för sista gången i Finland på turnén.

Värsta?
När låten var slut.
... :) Är på G att köpa en fetingkamera nu. Motivet är bra. Men kameran är rätt lam faktiskt. Iphone 3 btw.
Hur lång är du?

Ungefär lika lång som en kort lyktstolpe = 1,85 m

Alla dina texter/dikter är så glada, skriver du nånsin nåt sorgligt..?
Jag har så mycket lättare att skriva glada och roliga texter, än sorgliga. Men jag sjunger "sorgliga" texter sååå mycket bättre än glada. Det är så det är. Varför vet jag inte.

Vad tror du om Idol 2011, med tanke på att det blir nya jurymedlemmar och ny programledare?

Jag har ingen aning om hur det kommer att bli. Jag antar att antal sökande kommer att tredubblas med vårat - Och att det kommer att vara med massor av duktiga sångare och sångerskor. Men... Idol fräschades upp med den nya Idoljuryn för ett par år sedan. Jag vet inte, men jag TROR att det kanske kan vara svårt att göra det - IGEN! Att komma med något nytt och fräckt 2 ggr kanske är svårt. Kanske är det så att Idol är så starkt förknippat med Jihde och Carlsson att det tappar tittare. Eller är det kanske tvärtom?  För mig spelar det ingen roll. Jag har gjort min resa - Och jag är onödigt nöjd med den!

hur känner du när man säger att man lär känna folk genom dig?

:D Det låter helt fantastiskt. Då blir jag superglad. Hoppas ni har det... skoj! haha!

vad vill du ha nästa gång vi träffas?
En byrå och en hörnsten

Vilken är den konstigaste dröm du haft?

Ibland drömmer jag riktigt mycket - och kommer ihåg alltihop. Men ibland så är det sämre med det. Jag vet i alla fall två typer av drömmer som jag drömde extremt mkt när jag var liten.
Det ena var att jag flög ut för min trappa här hemma. En superkort sekvens på bara 2-3 sekunder. ... Ja, är det någon drömtydare där ute som har en aning om vad det betyder så hör av er på: Danielsdrömtydarmail.com.fake.
Den andra var att jag hick in på en camping, och blev attackerad av en husvagnsrobot. Jag fick springa från den så fort jag kunde och ställa mig vid en lyktstolpe. Om jag sedan vände mig mot roboten och sa Robo cop två gånger så skulle han skona mig. .... slut. Ja... vad den betyder är nog ännu mer oklart! :D

Hur ska en tjej vara? För att få dig på fall då?
Haha, jag veeeeet inte. Men smart och rolig är nog rätt skoj om hon är. :)

Om du fick välja EN övernaturlig egenskap, vilken skulle det vara?

Lätt val. Att kunna trolla. SNAAAP! Då kan jag ju trolla mig till alla egenskaper. Woho. Annars hade flyga varit helt okej. Fräckt å klä ut sig till stålmannen och bara dra iväg. :)

Hur många gitarrer har du hemma?
17 stycken - Men min bror har några av dem hemma hos sig.

Favoritfilm?
Stinsen Brinner.... Så himla bra.
http://www.youtube.com/watch?v=Z0lXUC3Bi2w
TACK TACK TACK TACK FÖR MIG FÖR DENNA GÅNGEN. JAG HAR MER ATT SKRIVA, MEN JAG TAR LITE I MORGON OCKSÅ.
.....
.....
.....
Men..... I veckan släpps hela versionen av en av mina och Alex demolåtar. Håll IIIIIIIIIIII er.



Fråga mig något glatt! ..... eller?

Jobba jobba jobba.
Jag får då inte ta del av solen. Mixningen måste bli klar. Och bra. Jag är så blek att jag råkade rita på min egen arm förut, då jag trodde det var ett vitt A4. Livet är tufft ibland. :D
.
En käck liten själ på Facebook tyckte att det skulle sitta fint med en frågestund! Ja, varför inte?
.
Fråga vad ni vill så ska jag svara på frågorna på ett så kreativt och genomtänkt sätt som möjligt!
.
HIT ME.
Så länge får ni titta på Vm i tyngdlyftning som gick av i Laholm i helgen.
.
http://www.youtube.com/watch?v=iQflrbzERF4
.
Kram!
.

Ja, men det är ju lysande!

Nyss hemkommen från ännu en gooo helg i Halmstad hos mina vänner. Fett fräckt! Eller? ja, det tycker jag.
.
På tåget hem var det mindre fräckt. Jag skulle med ett tåg som gick ca. halv 10, och jag sa till receptionisten att jag ville ha biljetter till tåget om 3 minuter. Japp, sade hon glatt och dansade med lätta steg bort mot apparaten där den lille färglösa lappen snart skulle printas ut.
några sekunders pinsam tystnad senare fick jag min biljett, hon fick mina pengar - och jag satte mig på tåget.
Strax efter min fina entré på tåget (Weise har lärt mig hur man gör) så möttes jag av en barsk blick av den annars den så trevlige och karismatiska "nya resande"-mannen. Han synade min biljett noga, och började strax joddla i C-dur om hur jag köpt fel biljett och om hur jag så fort som möjligt borde avlägsna mig från tågplatsen, och tåget innan han skulle "använda mig som kol till loket". Jag gjorde som han sa, och hoppade snart ur tåget med min lilla väska, min keps och ett kort på min familj i handen.
..
..... Ja, inte riktigt så gick det till. men den som bara pratar sanning har inget vettigt att säga. Jag hade köpt fel biljett, eller fått fel biljett. Det spelar ingen roll. Jag kom snart på ett nytt tåg och var inom ett par timmar hemma på mitt pojkrum igen och kunde sätta mig med körarrangeringen som jag håller med till Radioprogrammet.
.
Har ni förresten problem med hissar? Om ni har hossifobi (som det inte heter) så har jag nämligen kommit på en alldeles förträfflig lösning på det hela. Ni minns kanske min tidningshatt?  Här kommer ni nästa storsäljare. Kanonen. Ja, kanonen finns ju redan, men inte där jag vill att de ska finnas. Titta på ritningen här nedan så förstår ni snart vad jag menar. Vad tror ni?
.
Vad 90 grader har med instruktionen att göra är och kommer alltid att vara en gåta även för mig. Men det såg lite proffsigare ut tyckte jag.
.
Här kommer lite sköna vårbilder dessutom! Titta och tjut!
.
.
.
.
Det blir till att fortsätta inspelningarna. Det blir snart ett heeeffftigt blogginlägg igen! Håll andan till dess.
/ Daniel Norberg
.

Tal till nationen

Nej, men hejsan Svejsan Livet är så hejsan på er. Herregud vad jag har blivit lam på att uppdatera min annars så livfulla och fantastiska blogg. Skämmes, ta mig tusan. Ja ber om eder förlåtelse, för nu är det dags för ännu ett klurigt, finurligt och givande inlägg på en av Sveriges bästa bloggar:  Danielnorbergs.blogg.se
.
Saker och ting har hänt. (det gör det iof för alla.. hela tiden...)
Jag har de senaste dagarna varit fullt och strängt upptagen utav Radiojobbet jag och min bror gör. Vi ska fylla 12 minuters rikstäckande radio, och det kräver sin tid och sin noggrannhet. Eftersom att jag någonstans hela mitt liv har velat jobba med humor och sketcher så tar vi detta på största möjliga allvar och pressar ur oss roligheter så gott som vi bara kan. Jag är supernöjd, min bror är supernöjd - Och förmodligen blir resterande lyssnare detsamma. Men, än är det mycket kvar. Två stycken körlåtar skall skriva och arrangeras - Och det är inte gjort i en handvändning (så länge man inte är Uri Geller).
.
Idag tog jag dock en stunds break ifrån arbetet, och stack iväg och fikade med min mycket goda och fina lilla vän Andreas. Såhär ser han ut - Ibland i alla fall.
.
.
Men,,, innan vi gjorde det så gjorde vi något jag länge velat göra. Jävlas på "Drive in:en" på McDonalds. När det blev vår tur att tala in i mikrofonen vad vi skulle beställa, gjorde jag om min röst och lät istället som Roy i Macken.
.
- Välkommen till McDonalds. Varsågod att beställ.
- Ja, hallå dö, .. DÖ! Ja, ska no hå en sån där görgo Lilla mänyyyn, men stor pommäs. Ajjemen, och Kåla till det.
- Var det bra så?
- Ne, dö. Rooooger också. (till Roger) VAD SKA DU HA NUDÅÅÅ ROGER? hon väntar ju här, fatta du la! DÖ! Ta två cheeseburgare så får det va bra så.
- Ni betalar i lucka 2.
- Hej dö. hej dö!
.
.
Ja, det var väldigt roligt på plats. Och det var ännu roligare att betala och ta emot maten och helt plötsligt se helt vanliga och seriösa ut. Haha! Vad vi är buuuuuuuuuuusiga va.
.
.
Vi gick in efteråt. Vi gjorde det enkom för att få skoja till vardagen lite.
.
Väl inne på McDonalds hittade jag en Metro. Jag vore Västsveriges största fjant om jag sa att jag KÄNNER honom, men jag vet mycket väl vem det, och alla mina närmsta vänner känner honom bättre. Det är en kille från Uddevalla precis som jag, som har jobbat sig uppåt något hejdlöst i branschen. Newkid kallar sig, eller Alexander Ferrer som han egentligen heter. Han blev idag recenserad i Metro, och fick riktigt fina ord skrivna om sig (Även om recensenter är ett otroligt konstigt och idiotiskt yrke - enligt mitt tycke). Jag är glad för hans skull, och kika gärna in honom om ni inte gjort det tidigare!
.
.
.
När jag sedan satt och bläddrade vidare hittade jag nog årets SJUKASTE lilla artikel (OM nu innehållet stämmer, vilket det enligt mina erfarenheter rätt sällan gör). Ja,, jag vet inte vad jag ska säga. Ni kan ju få läsa själva istället.
.
.
Fast det klart. Man förstår ju varför han blev arg? ..... eller?.......
.
Suck. Världen är sjuk, och det är jag också ibland. Men inte på DET sättet.
.
Såg idag förresten att Robin Bengtsson ska ha varit med om en svår bilolycka. Tråkigt för honom... verkligen. Tur bara att han inte blev allvarligt skadad. han var tydligen på väg till Norge för att spela in med en norsk hiphop-grupp. Jag är nästan 100 % säker på att det handlar om det jobbet som jag fick tacka nej till. :)
.
Världen är liten, mitt sportintresse ännu mindre.
.
VI avslutar med en go liten bild :)  Kram på er!
.

Godnatt


Wow!....

Wow, vilken grej.
.
Eller, nja. Lite kanske. Jag var i Göteborg idag igen. Riktigt festligt. Idag jobbade vi på låten som jag har skrivit melodin till (även om självklart samarbetar och diskuterar med varandra). Vi hann bara lägga gitarr, men det blev riktigt snyggt - Så det är bara att jobba på nästa gång.
.
Idag fick jag ett väldigt roligt erbjudande som jag tyvärr fick tacka nej till, men som plåster på såren fixade jag en riktigt rolig spelning i Juni. Jag återkommer om den senare.
.
På tåget hem från Göteborg kollade jag på filmen The Social Network. Jag måste säga att jag blev lite tagen. Tänk att en idé kan bli till verklighet och få en sådan enorm genomslagskraft på kort tid. Jag gillar ofta filmer som är baserade på verklighet, för jag upplever att det lyfter hela filmen och man tar tills sig det ännu mer. Andra klassiska exempel är ju Titanic och Pokemon. Mark Zuckerberg är världens yngsta miljardär pga. Facebook. Tänk om jag kunde hitta på en lika bra idé?
.
Vad tror ni om den här:
.

.
Alla har vi varit där. Hur ska man egentligen hålla tidningen?  Du som åker spårvagn, buss eller tunnelbana känner väl till fenomenet tidningshållningen. Man sitter lite halvdant på sitt lilla säte, lägger tidningen i sitt knä (alternativt håller den framför ögonen) och sneglar försynt på det bottenlösa innehållet. Det finns inga andra fungerande sätt för tillfället för att kunna läsa dagfärska påhitt i kollektivtrafiken. NU är det slut på tramset. Jag, Daniel Norberg, har utvecklat en helt ny produkt som blir revolutionerande för framtiden. Tidningshatten.
.
Spänn enkelt fast din tidning, bok, eller glasspapper i din hängare som lätt och fiffigt hänger framför ögonen på dig. Hängaren är fastsatt i en trendig hatt, som passar för alla tillfällen. Ja, ni ser själva. Nedfällbara glasögon går att lägga till separat.
.
Intresserad?
ring: 080 335 65656 34344 666 + 66 - 666 (plus några siffror till) 778 - 66 etttvåtre och Sju!
.
TVEKA INTE. Börjar vi nu är den snart på på väg att bli lika väldsomspännande som Facebook är idag. Jag har gjort mitt, nu är det upp till er.
.
VI hörs! kram på er.
/ Daniel Norberg


En liten Bert? ... och en kamera

Hejsan svejsan!
.
Förra inlägget döpte jag delvis till "en liten Bert" - Utan att nämna något om någon Bert överhuvudtaget. Förlåt! Haha.
Jag glömde nämligen skriva att jag träffade Bert Karlsson på spelningen i torsdags. Han satt nämligen som jury under talangjakten. När jag gick ut på scenen var det sagt att domarna skulle överlägga vem som skulle vinna, men Bert och de andra domarna satt kvar där på sina platser precis framför scenen och kollade på mig. Gulp. Jag som hade planerat att driva lite med Bert. Eftersom att Bert varit domare även för mig för ett par år sedan tänkte jag nämna det, och dessutom imitera honom och berätta vad han sa till mig då. Trots att jag visste att Bert skulle höra så tänkte jag: ÄÄÄh, kör på. Och så drev jag med honom inför alla i publiken. Haha! Det skönaste var att han skrattade han också.
.
Efter spelningen kom han fram till mig och gav mig tips inför framtiden. Han hade god koll på mig. Visste bad jag hette, kände till mina klipp på youtube och att jag spelat in låtar till melodifestivalen osv. Det var roligt. Jag fick ett nummer utav honom som jag ringde idag. Hon var på möte, så jag provar imorgon igen. Vi får se hur det går. Men jag gillar Bert. Han är hård med ganska rättvis. Sen älskar jag hans dialekt. :) haha!
.
.
Kamera: Canon Ixus 30
.
Nog om honom och full fräs på det här istället. När de 11 idolerna 2010 var klara fick vi en del prylar av olika företag. Jag fick bl.a. en kamera som jag inte längre har någon användning av. Finns det någon av er därute om intresserad av en sådan?
.
  • Den är mycket lite använd (endast under Idol-tiden med bilder på idolerna)
  • Allt finns med - Originalförpackning + tillbehör
  • Allt är ni nyskick
  • Den är riktigt bra. Läs om den på internet.
  • Den är svart
.
1 200 kr eller högstbjudande.
.
.
Hör av er till [email protected], eller på Facebook.
.
I helgen kommer min bror hem från Uppsala, alternativt så åker jag upp till honom. Vi ska spela in och skriva sketcher och musik hela helgen till radio p3. jag ser fram emot det. Vi har en del idéer!
.
På Torsdag åker jag nog till Göteborg igen. Nya låtar skapas och nya låtar spelas in.
.
KRAM på er allihopa.
/ Daniel

Spelning, helg och en liten Bert!

Hallå allihopa!
.
Vad gör ni, varför och hur går det?
Själv sitter jag i jönköping och ser på när min kompis lagar mat. "jag måste blogga så jag kan inte hjälpa till" sa jag. Han blev blev halv-glad. Haha!
Jag har inte bloggat på ett tag pga. av olika anledningar, men nu är det i alla fall dags igen.
.
Spelningen i Uddevalla var riktigt bra tycker jag. Jag hade skrivit mellansnack och märkte att det är ganska uppskattat. Jag blev riktigt sugen på att fortsätta med att ha något vettigt att säga och berätta mellanvarje låt. Det ska bli min grej framöver. I Torsdags berättade jag bl.a. om vad jag tycker om internetmobbning, och sjöng en lite glad sång om vad jag tycker om tåg (tågtokig med galenskaparna). Oväntat, med uppskattat. Tror jag i alla fall, haha!
.
Jag sjöng också en låt som heter Collide. Det är en av de första låtarna som jag lärde mig att sjunga till samtidigt som jag spelade. Tyckte det var kul att knyta an till den. Alla börjar ju någonstans, och jag började med den.
.
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="510" src="http://www.youtube.com/embed/OdqUKRKNcz8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
.
Uppdaterar snart igen. Den här datorn vill inte få in filmen från youtube. Här finns den annars.
http://www.youtube.com/watch?v=OdqUKRKNcz8
.
VI HÖRS
/ DANIEL

RSS 2.0